9. elokuuta 2011

Kesän kuulumisia Krisseltä





Noniiin ! Pitkästä aikaa mäkin muistin (Aletta muistutti ;) ) kirjottaa tänne! Huhhuh, kesä menny kyllä niin nopeesti.. Kesäkuu meni lähestulkoon kokonaan töiden merkeissä, tosin juhannusta vietin kavereiden kanssa mökillä. Toinen suuri asia, joka tapahtui kesäkuussa oli muutto. Uutta huonettani pääsette vilkaisemaan sitten kun se on kokonaan valmis, tällä hetkellä viimeiset muuttolaatikot sekä muutama jätesäkki koristavat hienosti muuten melkein valmista huonetta =) Muutto on myös yksi syy siihen, miksi en oo oikein pystynyt kirjoittelemaan blogia, sillä oman tietokoneen netin kanssa on ollut vähän ongelmia. Tässä kuitenkin nopeat kuulumiseni!

Heinäkuusta jäi mieleen erityisesti omat 18-vuotis synttärit, joista ei valitettavasti tullut otettua yhtäkään kuvaa :-DD !



sekä ulkomaanmatka Bulgariassa Sunny Beachilla. Hotellimme oli Balkan, jota en kyllä voi suositella kenellekkään muulle kuin sellaiselle, joka haluaa ainoastaan bilettää halvalla. Hotellin sijainti oli tosi hyvä, mutta siisteys jne ei oikeen natsannut. Reisussa oli mukanani Janica, Tommi sekä Lauri! Tässä vähän matkamuistoja, samalla näette vähän päivitetympiä kuvia minusta :)









Elokuu on kulunut viimeisinä rusketuksenottopäivinä sekä töiden merkeissä ja matikan ylppäreihin lukiessa. Teen itselleni lupauksen, että kirjoitan useammin tänne blogiin heti kun saan ton oman tietokoneen toimimaan. Lupasin myös aiemmin, että aion tehdä postauksen vaatteistani. Kuvat ovat koneellani kuten pitikin, mutta niiden lisäämiseen tarvitaan tosiaan se toimiva netti. Tosin siitä on jo muutama kuukausi kun räpsin niitä kuvia, vaatekaappiini on lisääntynyt melkoinen määrä uusia vaatekappaleita joista on pakko saada tänne kuvia :)

Tässä vielä mun kesän muutamat hittibiisit!











Sitä odotellessa, mukavia viimeisiä kesäpäiviä kaikille !!
<3 : krisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti