31. toukokuuta 2010

Huh, onpa ollu erityisen kiireisiä päiviä! Viimeisiä kokeita, duunia ja kaikenlaista..
Koulun puolelta sen verran, että tänään mulla oli terveystiedonkoe, jonka osasin loistavasti tai ainakin luulisin niin :-D Aletalla oli filosofiankoe, joka myöskin meni kuulemma tosi hyvin!
Duunin puolellakin alkaa mennä paremmin, lehtiä myin tänään 6kpl joka on sinäänsä aika suuri saavutus mulle, koska yleensä saan myytyä n.3 lehteä. :O

Oltiin kattomassa tänää myös Janin kanssa futista, entisen joukkueeni peliä Fc Honka Players vs. HPS ja voitto tuli kotiin! :) Oli ihan mukavaa katsella pitkästä aikaa peliä, tosin tuli vähän haikea fiilis ja ikävä ylipäätänsä jalkapalloa ja jengiläisiä.




Olen tässä nyt sitten myös melkein terve, viikon ajan oli flunssaa ja rajua yskää joka ei millään meinannut lähteä pois. Lääkäri määräsi antibiootit sun muut, mutta en raaskinnut aloittaa kuuria koska olen vähän epäilevä siitä, että lääkäri aluksi toteaa flunssani virusperäiseksi johon ei todellakaan lääkkeet auta, mutta lopuksi silti määräsi antibioottikuurin, höpöhöpö sanon minä! Tänään sitten vihdoin uskaltauduin ekaa kertaa viikkoon lähteä iltalenkille, toivottavasti ei tule takapakkia.

Tästä viikosta vielä sen verran, elikkä ylihuomenna viimeistä koetta viedään, torstaina on jonkinlainen koulun monitoimipäivä ja ajateltiin lähteä Suomenlinnaan jonka jälkeen lähdemme syömään kaveriporukalla SantaFe- ravintolaan! Oon itse käynyt kyseisessä ravintolassa joskus vuosia sitten ja muistan paikan tunnelmallisena ja mukavana. Perjantaina Jani valmistuu, tittidii! Tosin hän ei juhlista tätä mitenkään suuremmin tai juhlia ei ainakaan ole tulossa. Lauantaina juhlitaan - isosiskoni ylppärit ja tupa täyteen vieraita, jonka jälkeen varmaankin juhlistamaan kesäloman alkua.



Oikein hauskaa toukokuun viimeistä päivää, toivotaan yhdessä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä! Tässä vielä yksi talvinen kuva, joka saa ihmiset varmasti nauttimaan kunnolla jokaisesta kesäpäivästä! (Kuvassa näkyy kaunis takapihamme :-D)



-Krisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti