31. elokuuta 2010

2. vuosi lukiossa

Nyt on kulunut tasan kaksi viikkoa siitä, kun lukion kakkosvuosi starttasi. Ykkösvuosi meni tosi nopeesti ja aika vaivattomasti, tosin oishan sitä voinut vähän enemmän panostaa opiskeluun. Tänä lukuvuonna edessä on onneksi kaikkea kivaa opiskelun lisäksi, kuten tietenkin kakkosristeily sekä wanhat! Kakkosristeilylle menemme 14.-16.10. syyslomalla, en malta odottaa :)

Vanhojen tansseja odotan myös toosi paljon. Selailin kaikki mahdolliset pukusivut läpi jo kesälomalla enkä meinannut aluksi löytää sitä suosikkimekkoa, kunnes vihdoin tärppäsi ja tilasin itselleni aivan ihanan mekon, joka löytyi Unelmapuvuista. Unelmapuvuilla on oma sivu (http://vanhojentanssipuvut.fi/). Sieltä löytyy tosi kivoja sekä erilaisia pukuja ja kaikista näistä on upeat kuvat.

Tässä mun mekkoni, oon muokannut itse värin sellaiseksi minkä tilaan



Tosiaan n.10 viikon kuluttua saan sen ekaa kertaa päälleni, tulee varmaan heti ihan prinsessaolo! :-D Valkoiset hansikkaat ajattelin myös ostaa, mutta pitää vielä miettiä. Värin valitsin sen takia, että se ei ole niin tavallinen ja se sopii myös hiuksieni väriin, enkä muutenkaan halunnut mitään "tylsää" väriä vaan jotain kirkkaampaa.

- Krisse


Aletta vähän täydentää omaa osioonsa tähän. Niinkuin krisse jo mainitsi, kakkosristeily on siis tulossa, toivottavasti tulee vielä hauskempi kuin ykkösvuonna :)

Tässä myös mun valitsema vanhojentanssimekko :




- Aletta

1 kommentti:

  1. Oiii upeat mekot !

    <3 : myworld-henriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista